Sint-Gillis-Waas

Het Broek, 9 BEN woningen

 

Ontwerper: Orizon Architectuur

Aannemer: nog te bepalen

Bouwheer: Waasse Landmaatschappij

 

Het perceel leunt zijdelings aan tegen de Broekstraat. Achteraan geeft het perceel uit op de overwelfde Blokstraatbeek waar een wandel- en fietspad is aangelegd. Het perceel heeft achteraan een prachtig uitzicht op de aanpalende landbouwzone, de landbouwzone aan de andere kant van de Broekstraat en het grote infiltratiebekken die ontwikkeld is als prachtige recreatiezone omringd door voetpaden, aanplantingen en een mooie voetgangersbrug.

 

We bouwen hier 7 gesloten en 2 halfopen ééngezinswoningen. Een aantal woningen hebben 3 slaapkamers voor 6 personen, de overige hebben 3 slaapkamers voor 5 personen. De leefruimte grenst zowel aan voor- als achtergevel met een zithoek vooraan. Er wordt gewerkt met een open leefruimte en keuken voor licht en open ruimtegevoel met respect voor een goede bemeubelbaarheid.